U13 Piger - årgang 2011/2012

Om holdet

Trænerne på U13 mester piger:

Anna Refsgaard og Sisse Pollmann


Vi er tidligere basketballspillere gennem mange år i både Horsens IC og BC og har et godt kendskab til spillets facetter. Basketball har gennem tiden givet os og lært os meget:


- venskaber for livet

- lysten til at arbejde hårdt med sig selv og sine holdkammerater

- oplevelsen af at mestre

- oplevelsen af at fejle – og at rejse sig igen

- oplevelsen af at være betydningsfuld


Disse erfaringer spiller en stor rolle for os, når vi går på banen med pigerne. Vi vægter fællesskabet højt og guider pigerne i det sociale spil og i det at være ”en god holdkammerat”. Vi øver os i at tabe og at vinde – og i at synes noget er svært. Vi har en god forældregruppe, der støtter op om sociale arrangementer, så pigerne også mødes udenfor banen. Desuden dyrker vi det store pigefællesskab bl.a. til mandagens træning, hvor vi træner med U11 og U13 GP piger. Vi dyrker også klubfællesskabet til sociale arrangementer eller stævner i klubben.

Udover venskaber er vores fokus også på udvikling – børn motiveres, når de kan mærke, at de udvikler sig. Vi snakker med hver enkelt spiller om deres egne øvepunkter og vi differentierer træningen, så alle bliver udfordret tilpas. Vi har også erfaret, at det giver pote, når vi taler om, hvad vi lærer og løbende evaluerer med pigerne.

Som U13 mester pige har man niveauet ”øvet”. Vi forventer, at pigerne har mod på tre træninger om ugen og at de viser nysgerrighed og interesse for at lære nyt samt arbejder hårdt til træning.

Den kommende sæson kommer pigerne fortsat til at arbejde med det fundamentale indenfor basketball (layups, skud, driblinger og afleveringer). Fortsat spiller vi mange småspil, så pigerne udvider deres forståelse og færdigheder i både angreb og forsvar.

Aktiviteter

Maj
Man
27
AFLYST: U13 - piger - træning
16:00 - 17:30
Højvanghallen
Tir
28
AFLYST: U13 - piger - træning
17:00 - 18:30
Højvanghallen
Tir
28
AFLYST: Forældremøde
18:00 - 19:00
Højvangsskolen

Trænere

Profile Image
Birna Ballisager
Henrik Jakobsen
Profile Image
Ivan Staub
29902543
Sonny Madsen
peter vester
22560358
Torben Slot
Lisbeth Korgaard
1.700,00 kr. pr. sæson